Çandaroğulları Derya Un ve Yem San. Tic. Ltd. Şti.
1990 yılında Günlük 26 ton Buğday kırma kapasitesi ile Balıkesir’in Balya ilçesinde üretime başlayan Çandaroğulları Derya Un ve Yem San. 25 yılı aşan tecrübesi ile sizin için üretiyor.
Kaliteli Un üretimini prensip edinen Çandaroğulları yılların deneyimi ve tecrübe birikimi sonrası mevcut kapasitesini büyüterek Derya Un Manisa’nın Akhisar ilçesinde bulunan Yaşar Holding e ait Pınar Un u satın aldı.
Zaman içerisinde teknoloji değişimi, modernizasyon ve kapasite artırımı ile bugün 2 şirket, toplam 650 ton günlük kapasitesi ile üretime devam etmektedir.
Çandaroğulları Derya Un ve Yem olarak 24 saat boyunca bilgisayar destekli otomasyon sistemleri ile üretimi kontrol altına almış, kaliteli ve güvenilir üretime bir kez daha imza atmıştır. Uzman mühendis ekibiyle sürekli kalite kontrolü yapılmaktadır, paralel olarak ürün geliştirme çalışmaları devam etmektedir.
Aile şirketi olarak Çandaroğulları tecrübeli geçmişi, dinamik, disiplin ve genç takımıyla profesyonelce yönetilmektedir.
Vizyonumuz
Kaliteyi korumak ve geliştirmek
Dinamik ve küreselleşen bir dünyada inovasyon u takip etmek ve uygulamak
İşimizi müşteri gözüyle takip etmek, isteklere uygun onlara hep daha iyisini sunmak.
Misyonumuz
Belirtmiş olduğumuz Vizyon çerçevesinde Yenilikçi, katılımcı, paylaşımcı, girişimci, yönlendirici ve yaratıcı bir kurum olarak ülkemizin gelişimini ve refah payını arttırmaktır.