• +90(236) 414 11 30
  • info@deryaun.com.tr
  • English

Laboratuvar Analizleri

Gıda maddelerinin insan sağlığı üzerindeki etkilerinin önemi özellikle günümüze çok daha iyi anlaşılır bir hal almıştır. Biz Derya Un olarak, gıda güvenliğinin sağlanmasında kuşkusuzen önemli faktörlerden birinin kontrol ve denetimlerin etkin bir biçimde yürütülmesi olduğunu çok iyi biliyoruz. Fabrikamıza gelen buğdaylardan numune alınarak uluslararası standartların vermiş olduğu kriterlere uygun testler yapılmaktadır.

Buğdayda fiziksel analizler;

  • Hekrolitre
  • Nem
  • Gluten
  • Protein
  • İndex
  • Sedimentasyon
  • Falling Number
  • Nişasta zedelenmesi
  • Alveograph
  • Farinograph

Yukarıda belirtilen analizlere tabi tutulan buğdaylar istenen değer aralıklarında ise alınır ve depolanır.

Unumuz son olarak

  • Nem
  • Gluten
  • Protein
  • İndex
  • Sedimentasyon
  • Gecikmeli Sedimentasyon
  • Falling Number
  • Nişasta zedelenmesi
  • Alveograph
  • Extensograph
  • Farinograph
  • Kül
  • Ekmek

Analizlerinden geçtikten sonra paketlemeye alınır.

ÖNCE KALİTEYİ BELİRLEDİK. SONRA SİZLER İÇİN ÜRETTİK!